ZA ONE
KOJI

Cene
inovacije

Prirodni rezultat

Revanesse® je izuzetno homogen zbog naše napredne tehnologije i vlastite formule. To znači da su naše čestice jedinstveno sferične i ujednačene, pružajući savršenu ravnotežu između glatkoće i volumena.

Dugotrajnost

Oblik sfernih čestica Revanesse® je razvijen tako da ga telo lako prihvati i tokom vremena se polako razgrađuje.

Manje oticanja

U nedavnom kliničkom istraživanju Revanesse® UltraTM je imao 24% manje oticanja u poređenju s drugim popularnim filerom na bazi hijaluronske kiseline*. Niža stopa oticanja u slučaju naših proizvoda znači da su mnogi pacijenti u stanju da se vrate svom životu gotovo odmah nakon tretmana.

Uvid u ono što je važno

Prollenium radi u tandemu sa mrežom uglednih lekara i medicinskih sestara iz oblasti estetike širom sveta. Imamo uvid u stvarni svet iz prve ruke i koristimo ga, zajedno sa znanjem koje posedujemo kako bismo razvili i optimizirali svoje premium proizvode iz oblasti dermalnih filera, estetike lica i proizvoda za negu kože.

Naš cilj je da osmislimo standarde za revolucionarne proizvode optimalne za jednostavnu upotrebu i odlične rezultate.

Visoki standardi

Zalažemo se da naši proizvodi budu jednako bezbedni koliko i efikasni. Naši proizvodi se izrađuju u ograničenim serijama sa potpuno integrisanim procesom koji usklađuje razvoj proizvoda, proizvodnju i kontrolu kvaliteta. Svi naši proizvodi se proizvode uz strogo testiranje i nadzor, osiguravajući na taj način dosledno ispunjavanje najviših standarda.

U poslovanju se vodimo uverenjem da naši pacijenti i pružaoci usluga zaslužuju isključivo najbolje.

Proizvedeno u Kanadi

Revanesse® je jedina linija umreženih HA dermalnih filera koja se proizvodi u Kanadi. Naš proizvodni pogon nalazi se severno od Toronta, Ontario, Kanada. Prollenium Medical Technologies Inc. je registrovana ISO kompanija koja ispunjava ili čak premašuje sve propise Health Canada-a i spada među nekolicinu kompanija koje se bave dermalnim punjenjem koje će dobiti odobrenje FDA u Sjedinjenim Državama.