ZA ONE
KOJI

Žele
kvalitet

Često postavljana pitanja

Šta je dermalni filer?

Dermalni filer je gel koji se koristi za popunjavanje bora na licu, obnavljanje izgubljenog volumena i pojačavanje crta lica u cilju postizanja glatkog, mladolikog izgleda. Gel se sastoji od umrežene hijaluronske kiseline.

Šta je hijaluronska kiselina?

Hijaluronska kiselina (HA) je prirodna supstanca koja se nalazi u koži i pomaže zadržavanju vlage i daje koži gladak, hidriran izgled, istovremeno mu dodajući volumen. Kako starimo, količina hijaluronske kiseline koja se prirodno nalazi u telu, polako se smanjuje. To smanjuje i sposobnost tela da zadrži vlagu stoga dolazi do pojave sitnih linija, bora i opuštene kože. Revanesse® linija dermalnih filera napravljena je od hijaluronske kiseline najvišeg kvaliteta, a zatim je modifikovana tako da nakon ubrizgavanja traje od 6-18 meseci.

Šta je Revanesse®?

Revanesse® je linija dermalnih filera na bazi hijaluronske kiseline koja se koristi za tretiranje znakova starenja i za vraćanje ravnoteže i simetrije licu, stvarajući mladalački i lepši izgled. Revanesse® koristi vrhunske metode u proizvodnji, optimalne sastojke i primenjuje strogo testiranje kvaliteta zarad izvanrednih rezultata. Revanesse® je isproban i testiran sa preko 5 miliona špriceva koji se koriste širom sveta.

Ko proizvodi Revanesse®?

Revanesse® proizvodi kompanija Prollenium Medical Technologies Inc. Prollenium je kanadska kompanija koja od 2002. godine razvija vrhunske proizvode u industriji medicinskih uređaja, sa fokusom na estetiku. Danas se Revanesse® može naći u više od 90 zemalja širom sveta.

Šta utiče na dugotrajnost tretmana?

Linija dermalnih filera Revanesse® optimizovana je za duže trajanje, istovremeno održavajući prirodan izgled i osećaj unutar kože. Nakon ubrizgavanja, trajanje zavisi od područja tretiranja, vrste izabranog filera i ličnih karakteristika pojedinca, uključujući metabolizam i nivo aktivnosti. Revanesse u proseku traje između 6-18 meseci.

Kada je moguće videti rezultate?

Rezultati su vidljivi odmah! Nakon ubrizgavanja, Revanesse® linija punila pruža trenutni volumen.

Da li su svi fileri isti?

Nisu. Naša jedinstvena formula, visokokvalitetni sastojci i inovativne proizvodne tehnike obezbeđuju da Revanesse® bude optimizovan za izvanredne rezultate. Da bi maksimalizirali kvalitet i sigurnost, Revanesse® se proizvodi u malim serijama u najsavremenijoj prostoriji kompanije Prollenium, koja se nalazi u Aurori, Ontario, Kanada.